Sommerprestasjoner 2013

7 replies [Siste innlegg]
Eirik B. Olsen
Offline
Joined: 20.07.2007

På tide med nok en sommertråd for årets bestigninger. Brage H. og jeg var på hytta i helga og fikk gått Baugspydet og Den flygende hollenderen! Grøtfjorden neste helg byr sikkert på flere småseire, vi sees :-)

 

Thomas Meling
Offline
Joined: 28.04.2010

Det var på tide noen tok opp denne tråden :)

Tror det er mange buldreprestasjoner som har gått under radaren, men til fjells har det skjedd et og annet i det siste.

Jonas "Superdansken" Jakobsen soloerte Arctandria i nordveggen på Blåmannen på 28 timer, og det uten hammer! Dette er et paradigmeskifte hva angår denne ruten hvpr tidligere bestigere konsekvent har brukt hammer for å slå inn bolter og peckers osv. Et eksempel til gjentagelse.

Magnus Eriksson gikk/løp Ersfjordtraversen på 7t 7min på lørdag.

Også i norveggen på Blåmannen, "Ikaros" fikk sin første fribestigning, signert undertegnede, med god hjelp av Daniel Hallgren og Espen "Spøds" Jensen. gRad antas å være 8/8+

Tony
Offline
Joined: 27.09.2011

Daniel Hallgren flashet i dag Siste skrik 8- i Grøtfjorden. Bra støtet!

mariamyklestad
Offline
Joined: 20.06.2013

Superduoen Silje Sanderud Haaland og Mona MAD Mader har herjet med Baugen hittil i sommer og så langt gått Halvmånerisset, Alexis, Siluetten og Mannen med ljåen (alle 6+) (+ Ingrid Kårstad her!).

De tre nevnte var også deltakende på den sagnomsuste Kalymnosturen tidligere i år hvor jentelaget fra Tromsø raidet hensynsløst. Rapport derifra kommer i neste Stein og Stegjern, men det kan røpes at det både ble festing, bading og persing.

I Ersfjord har den artige ruta Raw !"#¤%& Power (7+/8-) (jeg får ikke skirive "føkkings" på engelsk: "Your submission has triggered the profanity filter and will not be accepted until the inappropriate language is removed.")  nylig hatt en del besøk. Den ble først gått av Charlotte Halkier-Sørensen, før Silje S H, Maria M, PH Barkost også fikk seg en tur.

Det kan dessuten fortelles at Kjersti Gausvik har persa med megaklassikeren Dingel Dangel 7-, og har dessuten allerede rukket å tangere den med Buestrengen. GRATTIS!

Jonas
Offline
Joined: 20.11.2007

Joar (Supersvensken) Nivfors slog rekorden på Ersfjordtarversen her om dagen, med tiden 5:45:30

IMPONERENDE!

Jeanette Skoglund
Offline
Joined: 21.10.2009

8 dager og 16 forsøk tok det, men nå har PH endelig fått sendt "Piercing"! Satan så bra! Jeg er så heldig å få jobbe med denne sterkingen og kan melde om en meget fornøyd og gla fyr som har stått for andre (!?) bestigning av ruta! Hurra!!

Så får dette være til motivasjonen for alle som enda ikke har gått sine prosjekter for sesongen!  Ta et friår, klatre masse og tross alt som heter grader! yescoollaugh

mona_mader
Offline
Joined: 23.08.2010

Silje gikk i går In Deliri og en bra dag! grattiscool

Ø.A.
Offline
Joined: 12.11.2007

Hyll, hyll!

til begge.

Forøvrig toppers video av Piercing - perfekt betabank for interessenter.

 

Ersfjord News:

Et par kombo'er som anbefales;

- skråpiKene (7+): start opp Skråeggen, avslutt i Drillpikene. Mer homogen og finere enn direktestarten og med cruxet ergo i toppen.

-Link-up av Armveik og Ulkeløypa (ca 8-). Jevnere, mer direkte og letteste variant i området. Helt sikkert gått tidligere, men fortjener et eget navn. VeikUlk, Ulkefristelsen, Armløypa etc blir for klønete, så stående forslag er Blekkulf.

 

To nye riss børsta fram på venstre sektor av Kardemomme:

til venstre Politimester Bastians kølle (6+/7-), til høyre åpent prosjekt (8-/8).

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer