Sportsklatresamling på Kvaløya 25.-26. juni - kombinert med kameratredningsdugnad

Helgen 25.-26. juni arrangeres det sportsklatresamling på Kvaløya. Nærmere bestemt Grøtfjordklumpan.

Det blir "oppmøte" på parkeringsplassen kl. 11 på lørdag for de som ønsker å gå anmarsjen i fellesskap. Begge dagene går med til sportsklatring på klumpan, både boltesikrede og naturlig sikrede ruter etter ønske. Er du fersk i leken? Her er det lav terskel for å spørre om råd og tips, kanskje til og med litt hjelp for å henge opp slynger eller topptau

Festkomiteen steller i stand med lavvo til overnattingsgjester og bål. Det blir grilling på kvelden. Vi stiller med ved og kull, du stiller med mat og drikke.

På søndag tar vi igjen for kameratredningsdugnaden som ble avlyst forrige helg. Stein Tronstad og jeg stiller vår kunnskap og dype innsikt i prusikens hemmelilgheter til disposisjon. Formålet er ikke å holde et kurs, men å tilrettelegge for øving på kameratredning. Ta med litt sikringsutstyr og et tau, simuler et stygt fall i ulent terreng og prøv å kom deg ut at situasjonen. Fint å ha gjort det i trygge omgivelser... "Oppmøte" kl. 11 ved den store steinen under Debutveggen oppe på øvrefeltet.

 Vote: Ersfjorden

 Vote: Ersfjorden

Grøtfjorden er et mye mer

Grøtfjorden er et mye mer sosialt crag, pluss at jeg tror det er lettere å være der for flere. Superfint å campe rett nedenfor ura der og.. Synes Grøtfjord er et bra sted for en samling!

Rettelse: Oppmøte på den

Rettelse: Oppmøte på den store, flate steinen under Debutveggen på øvre klump. Tidspunktet er fortsatt kl 11. på søndag.

For å gi oss en ide om hvor mange som kommer, er det fint om interesserte sender en sms til 909 34 419, eller en epost med navn og telefonnummer til stein (a) npolar.no.

-st.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer