Nye bolter på rappelrutene på Baugen og Zappfetoppen.

12.,13., 14. og 17. juni ble det satt nye bolter og kjettinger på rappelrutene på Baugen (6 anker) og Zappfetoppen (3 anker).

Det er satt limbolter og benyttet syrefaste sjakler og kjettinger. De tidligere boltene er fjernet, men hylsene står desverre igjen. Hvis noen kommer opp med en god ide til å fjerne disse er de velkomne til å ta turen opp og få de vekk.

Den ene bolten på det nest øverste festet på Baugen (rett over rissene på Stjernedans) ble dessverre vridd noe etter at den ble satt ved at noen har kommet borti denne før limet størknet (og mens det forrige festet fortsatt hang igjen). Vi kan likevel garantere at dette festet er sikkert.

De gamle boltene ble satt i 1991 og var ikke i så verst forfatning. Det var overflaterust på alle boltene og begynnende rustgroper noen cm inne på bolten. Vi har ikke fått ut hylsene og kjenner ikke tilstanden til disse. Alt i alt var det ingen grunn til panikk, men likevel et greit tidspunkt å bytte på.

Thomas Meling og Eskil Selvåg
IMG_3638.JPG   

e d ikkje bare å skru inn en

e d ikkje bare å skru inn en bolt som e lengre enn hylsa? denne vil da presse kila inn og hylsa ut(forutsatt at d e snakk om seldrillende hylse med kjegleforma løs kile...)

then there's the Supra Sktop
then there's the Supra Sktop Kids . Reach higher and higher in these fresh kicks from Supra..

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer