Polarcup 27. januar 2018

Tromsø klatreklubb inviterer alle klatrere i Nord-Norge til sesongens andre runde i Polarcup. Konkurransen går av stabelen allerede 27. januar!

Vi gleder oss, velkommen :-)

 

Program:
Lørdag 27. januar
10.00 Klatrehallen åpner
11.00-12.00 Registrering
12.00 Konkurransestart
16.00 Kvalifiseringsslutt, m/ påfølgende finaler og premieutdeling
20.00 Sosialt med pizza i byen for alle som er sulten
21.00 De myndige som fortsatt har krefter igjen møtes på Flyt for kos og skryt
 
Søndag 28. januar
10.00 Klatrehallen åpner for klatreaktivitet, alle er velkommen til å prøve gårsdagens utfordringer
10.00 Felles juniortrening
11.00 Samarbeidsmøte for oppmøtte klubbrepresentanter
 
 
Informasjon om konkurransen
Konkurransen blir lagt opp som en topptau/led/buldre konkurranse der alle deltagere klatrer samtidig i første runde. Klatringen foregår slik at man finner seg noen å klatre sammen med, og da prøver seg på de rutene og buldreproblemene som er med i konkurransen. Det blir å være mange klatrere så være vennlig og følg kø prinsippet. Etter kvaliken følger finale for de tre beste i hver konkurranseklasse.
 
 
Klasser
Det blir fem forskjellige gutte- og jenteklasser.
 
- Barn 0-12 år            Topptau og bulder (sikres/baksikres av person med brattkort)
- Junior yngre 13-15 år    Topptau, led og bulder (konkurranseklasse)
- Junior eldre 16-18 år    Topptau, led og bulder (konkurranseklasse)
- Senior (19 og eldre)         Topptau, led og bulder (konkurranseklasse)
- Pondus (mosjonsklasse)     Topptau, led og bulder

Forklaring: Dersom du er 12 år i dag, men fyller 13 år i løpet av året konkurransen arrangeres, stiller du i klassen 13-15.

Det vil si at konkurransen er åpen for alle klatrere, i alle aldre og på alle nivå.

 

Konsept og reglement
Som tidligere år. Det blir totalt ca 30 ruter og ca 30 bulder i alle vanskelighetsgrader. Det blir 8 ruter og 8 bulder i hver klasse. For og få poeng må man klatre fra starten av ruten/bulderet, og enten halvveis opp (sone) eller helt til toppen. Dette må gjøres uten å benytte seg av veggkonstruksjon som ikke inngår, tak på andre ruter/buldre og uten og henge i tauet. Topptak og sonetak er merket. Sonetaket gir ett poeng og topptaket gir tre poeng. Man må være etablert på halvveis/topptaket for å få poeng. Vinneren av hver klasse er den som har sanket flest poeng når tiden er ute, dvs. klokken 16.00. Man er selv ansvarlig for å holde orden på sin poengsum, og rett etter klokken 16.00 blir poengene talt opp. De tre beste i hver av konkurranseklassene går deretter til finale der man klatrer en rute onsight. Dette følger reglementet for finaler i Norgescupen. Ved delte plasseringer i finalen skilles det på poengene fra kvalifiseringsrunden. Når man har falt av på en rute/bulder i kvalifiseringen lar man neste person i køen få prøve. Man kan prøve en rute/bulder flere ganger, men må altså stille bakerst i en evt. kø dersom man faller av.

 

Påmelding
Påmelding gjøres på stedet i sekretariatet rett før konkurransen. Deltageravgiften blir å være 50 kroner og med dette får man klatre gratis i Tromsø klatreklubbs lokaler lørdag og søndag. Betaling må gjøres med bankkort.

 

Premiering
Det blir full premiering i barneklassene, premiering etter plassering i ungdom og voksenklassene og trekkepremier blant alle deltagende i konkurransen.
 
 
Mat og drikke
Det blir salg av boller, kake, brus, kaffe o.l. i vår kafe i 2. etasje i hallen på konkurransedagen.
 
 
Sted
Konkurransen vil finne sted i Tromsø klatreklubbs lokaler i Tromsø tennis, squash og klatresenter. Adressen er Dramsvegen 200, 9010 Tromsø. For veibeskrivelse eller info om klatrehallen se klatreklubbens nettside.
 
Overnatting
Vi har dessverre ingen mulighet for å tilby overnatting i hallen til tilreisende deltagere.
 
Generelt
Ved spørsmål og henveldelser ta kontakt med oss ved å sende mail til styret.tkk@gmail.com, så skal vi svare etter beste evne. Velkommen!
 
VedleggStørrelse
Informasjon Polarcup Tromsø 2017.pdf54.22 KB

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer