Endret drift av klatreanlegget

Fra og med 1. april 2014 forsvinner vaktordningen slik vi kjenner den fra tennishallen. Det vil si at vi fremover må legge om driften av klatreanlegget vårt. For brukerne vil det si at de ordinære åpningstidene i hallen blir innskrenket en hel del, da dette fra nå av må løses på dugnad.

 

For de som har brattkort og halvårskort/helårskort vil det bli mulig å få et nøkkelkort til hallen. Har man kortet vil man kunne ha adgang til anlegget til en hver tid, noe som er en klar forbedring fra tidligere. Nærmere informasjon om denne løsningen vil komme.

 

Det skal være en vakt i resepsjonen fra 17-21.00 mandag-torsdag, 17-20.00 på fredag og 11-15.00 på lørdag i en overgangsfase fram til sommeren. Innenfor disse tidspunktene er det mulig å komme til hallen og betale for å få klatre frem til vakta går. Utover det er det kun mulig å klatre dersom man har adgangskort til hallen, eller deltar på organisert aktivitet. Det jobbes med en løsning der man kan betale via betalingsterminal eller nettbank for å klatre sammen med noen som har adgangskort, men pr. dags dato er ikke dette klart.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer