Åpen dag, RETT OPP! 26. januar

Klatregruppa ”RettOpp” skal ha åpen dag lørdag den 26 januar fra kl 13.00 til 17.00. 

Vi er ei lita gruppe som klatrer sammen et par timer hver torsdag, og det vi har felles er at vi har en eller annen form for fysisk funksjonsnedsettelse. I den lyse årstiden drar vi også ut på kortere eller lengegere turer for å klatre ute. Vi ønsker at flere skal oppdage hvor fint det er å klatre, og vi ønsker flere sammen med oss.   

Det høres kanskje både farlig og skrekkelig tungt ut å klatre, men er det virkelig det?  Kom innom og vær litt sammen med oss, få informasjon, prøve å klatre litt, og vi tror du blir får deg noen aha- opplevlelser hvis du ikke har prøvd det før.  

 
Alle er velkommen, enten det er du som har en funksjonsnedsettelse, er i familie eller venn eller støttekontakt. Aldersgrense i klatring er det heller ikke. For tiden er den yngste som klatrer med oss i ”RettOpp” 13 år, og de eldste godt over 60 år, så der er heller ingen hindring. Dårlig form? Det er heller ikke noe problem, et sted skal man starte. Klatreutstyr lånes i hallen.  
 
Kom og bli med! Vi i ”RettOpp” sikrer og forteller, og det samme gjør instruktør(er) fra Tromsø klatreklubb.  
 
Klatrehallen er sammen med tennis og squasj, like ovenfor Grønnåsen skole  på Dramsveien. Om man tar buss, tar man buss 24 fra sentrum. Man går av på buss stoppet like før Grønnåsen kirke. Er du usikker, ta kontakt med Grete Kongsbak på tlf 91515628, eller Merete Krohn  tlf 95242505 Det er fint hvis du melder din interesse så tidlig som mulig slik at vi kan ordne slike praktiske ting, samtidig som vi får en oversikt over hvor mange som kommer. Er du impulsiv og kommer uten å ringe, er du også velkommen!!  
 
Mvh klatregruppa RettOpp og Tromsø klatreklubb.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer