Tromsø Klatreklubb søker instruktører

Tromsø Klatreklubb søker instruktører til familieklatringen på lørdager samt juniorgruppa på torsdager. 

Juniorgruppa trener hver torsdag fra 18-20. Det er ca. 20 ungdommer i alderen 12-16 år med ferdigheter til å klatre grad 4-8. Tidligere måtte foreldrene være med for å sikre ungene sine, men nå sikrer de hverandre og det er et ønske om at alle ungdommene skal ha brattkort. Miljøet i gruppa er veldig bra, og interessen for å klatre er økende. Det er stor pågang fra foreldre som ønsker at ungene sine skal begynne på klatring. Vi søker 2 instruktører til juniorgruppa, og instruktørene vil også få lønn etter de satser som er satt av styret.

Familieklatringen på lørdager er et lavterskeltilbud til familier som ønsker at ungene skal få prøve seg på klatring under oppsyn av klubbens instruktører. Det er derfor ingen krav til Brattkort for de som møter til familieklatringen. Vi ønsker mange instruktører slik at vi kan rullere på å ha vakt. Hver instruktør blir satt opp på ca 4 helger per halvår. Gratis halvårskort i klatrehallen for de som melder seg.

Hvis du er interessert så ta kontakt med Dag Brattli <dag@brattli.net> eller Thomas Meling <tmeling@gmail.com>. For alle klubbens instruktører så kreves det godkjent "Klatreleder Inne" fra NKF eller tilsvarende, samt framvist politiattest.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer