Frivillige til NM

Klatreklubben trenger en gjeng frivillige i forbindelse med arrangeringen av NM den 16. og 17. juni. Kan du tenke deg å stille som frivillig? Det blir frivillig t-skjorte og noe mat under arrangementet til de som er frivillige for klubben. Vi trenger din hjelp :-)

Ønsker du å være frivillig? Vi trenger frivillige i to perioder. Før arrangementet og etter. Vi du delta på NM kan du fortsatt hjelpe til før konkurransedagen.

Før arrangementet:

- Fra den 6 juni til og med den 12 juni blir vi å trenge folk til å hjelpe til å sette opp buldreveggen på torget. Dette kan de som vil delta under konkurransen gjøre og vi trenger så mange hender i arbeid som vi får til. Kan du stille noen av dagene er det kjempefint. Kontaktperson Jeanette i styret.
- Vi trenger to frivillige som kan stille som håndlangere og være en del av ruteskruerteamet den 11. juni til og med søndag 18 juni under arrangementet. Har du mulighet til å stille opp på dagtid flere av disse dagene er det en unik mulighet for å lære seg ruteskruing sammen Reini som er IFSC-chief setter og en av verdens beste buldreskruere. Disse to frivillige kan ikke stille i konkurransen. Kontaktperson Eirik i styret.

Under arrangementet 16. og 17. juni:

(disse kan ikke delta i konkurransen, vi ønsker så mange som mulig skal kunne delta så hvis du kan tenke deg å stille håper vi du kan hjelpe til med oppsetting av veggen i stedet :-)
- Dommere, vi trenger flere dommere som kan være tilstedet under større deler av arrangementet lørdag, og mindre deler av arrangementet søndag. Disse vil få full opplæring av IFSC-dommer i forkant av arrangementet. Kontaktperson Maja i styret.
- Vakter, dette er de som sørger for at deltagerne i isolatet kommer til rett sted til rett tid. Får være mye backstage under konkurransen og se hva som
foregår bak kulissene :-) Kontaktperson Hilde i styret.
- Film/Libero, vi trenger noen som kan ta ansvar for å følge dommerkameraene under konkurransen samt å gå rundt å gjøre oppgaver vi ikke har forutsett. Kontaktperson Ellinor i styret.
- Mat, vi trenger frivillige til å sørge for salg av mat i en enkel matbod samt å fordele mat til de andre frivillige. Kontaktperson i styret Jonas.
- Instruktører, vi skal få til bruskasseklatring for publikum med premier, til dette trenger vi noen som kan stå å sikre og ta ansvar for de som kommer opp i høyden. Dette er bare på søndagen. Kontaktperson i Styret Thomas.

Hvis det er fullt på en gruppe trenger vi sikkert hjelp på et annet punkt. Flott hvis du også kan stille opp å hjelpe klubben med gjennomføringen av arrangementet :-) Takk for hjelpen!

Vi gleder oss til NM

Hilsen styret Tromsø KK

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer