Buldrerommet

I 2010 ble buldrerommet utvidet til nesten dobbel størrelse! Det har nå over 100 kvadratmeter med paneler i mange vinkler; fra vertikalt til takoverheng. Det er ca. 4 meter høyt, og på gulver er det en 35cm tykk matte som gjør de fleste landinger behagelige. Rommet kan by på nesten oppsiktsvekkende variert buldring. Vi har som mål at det skal være merket noen buldreproblemer på alle nivåer. Finner du ikke noe som passer så kan du selv definere et problem, eller du kan spørre noen andre om de kan lage et.

Det eneste du trenger av utstyr for å buldre er sko, og det kan du leie i resepsjonen. I rommet står det et par høyttalere med minijack som du kan plugge rett i din medbrakte mp3-spiller. Det kreves ikke brattkort for å bruke buldrerommet.

Vær oppmerksom på følgende: Buldring ender ofte med ukontrollert fall ned på matten. Personer som befinner seg på matten har alltid vikeplikt for buldrere som kommer fra oven. På grunn av risikoen forbundet med å få en buldrer i hodet er det viktig at barn alltid har følge med voksne når de er i buldrerommet.


Den gamle delen av buldrerommet


Den nye delen av buldrerommet


The Beastmaker 45: where Monsters are made!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer