Åpningstider og veibeskrivelse

Inneveggen vår på Grønnåsen er byens mest allsidige innendørs klatreanlegg. Anlegget ble åpnet i hallen til Tromsø tennis-, squash- og klatresenter i 1999, og inneholder klatrevegg og buldrerom. Det er garderober i hallen.

Åpningstider:

Medlemmer med gyldig sesongkort og adgangskort har tilgang til hallen stort sett når som helst, se egen info. Ta kontakt i drop-in-tiden for å kjøpe sesong-/adgangskort.

Betaling i hallen

  • Vi har betalingsterminal i hallen, som aksepterer vanlige norske bankkort (ikke kredittkort).
  • Du kan betale for klatring ved hjelp av vipps 94506 TKK Dropinklatring.
  • Vi har dessverre ikke mulighet for å ta imot kontant betaling.
 

Aktiviteter i hallen / evt begrenset tilgang

Til visse tider foregår det organiserte aktiviteter i hallen, se ukeplanen.

Vær oppmerksom på at tauhallen er stengt når det holdes kurs eller annen lukket organisert aktivitet, samt at begrensninger på antall taulag vil forekomme når enkelte grupper har trening. For nærmere info om treningsgruppene se menyen til venstre.

 

Facebook

Følg også med på vår facebookside https://www.facebook.com/Tromsoklatreklubb. Der vil det legges ut fortløpende informasjon om eventer som sosiale samvær, rutesetting, dugnader osv.

 

Veibeskrivelse

Adressen er Dramsvegen 200, nærmest nabo er Fløyahallen.

  • Med buss: Du kan bruker rute 20 eller rute 24. Med rute 20 går man av på stoppested Breivangvegen eller Velslefrikkvegen. Du må da gå noen hundre meter for å komme til klatresenteret(må du spørre noen, så spør etter tennishallen). Med rute 24 går man av på stoppested Gjennomgangsbygget, som er rett utenfor hallen.
  • Til fots: Fra hovedgården på universitetet går du over gangbroen som krysser tverrforbindelsen. Gå forbi gjennomgangsbygget og opp på Dramsvegen. Hallen er da 100 meter unna. Det tar 5 minutter å gå fra hovedgården.
  • Med bil: På grunn av forbud mot gjennomkjøring to steder på Dramsvegen er det ikke så lett å finne fram med bil første gang. Det som gjelder er å kjøre tverrforbindelsen, ta av fra denne, og følge skilting mot Tromsøhallen/Grønnåsen kirke. Vel oppe på Dramsvegen skal du ikke svinge opp til Tromsøhallen, men fortsette rett fram noen hundre meter til tennishallen kommer på venstre side.

View Larger Map

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer